Leskovčanin uz pretnju pištoljem uzeo od dekice 1000 evra

Izvor: juGmedia, 20.Sep.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin uz pretnju pištoljem uzeo od dekice 1000 evra

Leskovačka policija uhapsila je tridesetpetogodišnjeg A.S. iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivična dela iznuda u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on u ponedeljak 17. septembra u večernjim časovima u Leskovcu, od šezdesetsedmogodišnjeg muškarca u njegovoj kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << uz pretnju pištoljem, na ime navodnog duga pokušao da iznudi 1 000 evra.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj "Kostić": Krivična "zlostavljanom" zbog krađe

Izvor: B92, 20.Sep.2018

Beogradska policija podnela je Trećem osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv B.Š. zbog sumnje da je modnom kreatoru Darku Kostiću ukrao mobilni telefon...B.Š. (22) je inače jedan od mladića zbog kojih je protiv Kostića podnet optužni predlog za polno uznemiravanje, kao i za nedozvoljeno...

Nastavak na B92...

Uhapšen zbog iznude

Izvor: JUGpress.com, 20.Sep.2018

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A.S. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Sumnja se da je on, 17. septembra u večernjim...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.