Leskovčani uspešni na takmičenju u radio-orijentiringu u Makedoniji

Izvor: JužneVesti.com, 09.Okt.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčani uspešni na takmičenju u radio-orijentiringu u Makedoniji

Nakon odličja na Međunarodnom takmičenju u brzom otkrivanju sakrivenih radio-prijemnika u planini održanom u Smederevu, članovi Radio-kluba Nikola Tesla iz Leskovca novim medaljama okitili su se i u Skoplju.

Na trkama održanim u nedelju, 6. oktobra, u kategoriji preko 40 godina, Leskovčanin Zoran Ilić bio je prvi, a zlatnim odličjem okitio se i njegov stariji kolega Zoran Pejić koji se takmičio u kategoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << preko 50 godina.

Zlatni su bili i mlađi članovi kluba - gimnazijalac Vasilije Ilić bio je prvi u kategoriji do 19 godina, a najbrža je bila i njegova koleginica Marta Stanković.

U brzini pronalaženja sakrivenih radio-prijemnika nadmetalo se nekoliko desetina takmičara iz Srbije, Makedonije i Crne Gore, a u leskovačkom klubu kažu da su zadovoljni dosadašnjim nastupom.

Članovi Radio-kluba Nikola Tesla ovom disciplinom se bave od 1985. godine.

Podsetimo, prošle nedelje su sa Međunarodnog takmičenja u Smederevu doneli 4 medalje - dva srebra i dve bronze, na Balkanskom prvenstvu u Moldaviji Leskovčani osvojili su dve srebrne i jednu bronzanu medalju, dok su drugi bili i na Evropskom kupu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.