Leskovčani prodavali duvan preko interneta i oštetili budžet za 10 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 23.Maj.2022, 22:35

Leskovčani prodavali duvan preko interneta i oštetili budžet za 10 miliona dinara

Zbog sumnje da su nelegalnom prodajom duvana preko interneta oštetili budžet Republike Srbije za oko 10 miliona dinara, leskovačka policija je uhapsila dvojicu muškaraca iz tog grada.

Uhapšeni su 54-godišnji Lj. S. i 28-godišnji S. S, a terete se da su izvršili krivično delo nedozvoljeni promet akciznih proizvoda.

54-godišnjak se sumnjiči da je od 2021. godine na crnom tržištu nabavljao rezani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << duvan po nižoj ceni, a zatim ga preko jedne društvene mreže po višoj prodavao kupcima na teritoriji Srbije, kao i da ga je zajedno sa 28-godišnjakom slao putem brze pošte, dok su naplatu vršili pouzećem - piše u saopštenju.

Nelegalnom prodajom duvana su, kako navode, oštetili budžet Republike Srbije za oko 10 miliona dinara.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.