Leskovačka Dubočica od pretkola počinje takmičenje u Kupu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 09:44

Leskovačka Dubočica od pretkola počinje takmičenje u Kupu

Žrebom u Beogradu odlučeno je da će rukometaši Dubočice meč pretkola Kupa Srbije "Prof. dr Branislav Pokrajac" odigrati sa Jugovićem u Kaću. Pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu Kupa, gde se već nalazi Železničar iz Niša.

Dubočica je nadmetanje u pretkolu obezbedila kao petoplasirana ekipa ARKUS lige prošle sezone u trenutku kada se prekinulo takmičenje. Voljom žreba Leskovčani će igrati u Kaću protiv trećeplasirane ekipe Super >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << B lige sever-centar.

Termin odigravanja ovog meča je 13. ili 14. februar, a pobednik će obezbediti mesto u četvrtfinalu Kupa gde je već Železničar iz Niša, drugoplasirani tim ARKUS lige prošle sezone u trenutku prekidanja takmičenja.

Jug Srbije će možda imati još jednog predstavnika u pretkolu Kupa Srbije jer će pobednik istočnog regiona igrati protiv Rudara iz Kostolca.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.