Leskovačka Biblioteka besplatno upisuje školarce i studente na Savindan

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 17:20

Leskovačka Biblioteka besplatno upisuje školarce i studente na Savindan

Narodna biblioteka u Leskovcu će 27. januara od 7 do 19 sati vršiti besplatan upis ili obnovu članarine za period od 3 meseca za sve učenike osnovnih i srednjih škola, kao i za studente.

Povodom obeležavanja dana posvećenom Svetom Savi, na Dečjem odeljenju biće prikazana i izložba publikacija za decu i odrasle koje je biblioteka "Radoje Domanović" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dobila tokom sajamskih popusta pred sam kraj prošle godine.

Takođe, kako bi istakli važnost čitanja knjige, iz leskovačke Biblioteke će sutra nagraditi članove koji su pročitali najviše knjiga tokom 2020. godine.

Među najmlađima se, kažu, čitanjem istakao Pavle Stamenković, učenik prvog razreda OŠ "Trajko Stamneković", dok je od odraslih najaktivnija bila Slađana Pešić i oni će biti nagrađeni besplatnim upisom za 2021. godinu, ali će dobiti i publikacije iz izdavaštva Biblioteke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.