Leskovac uveo vanrednu situaciju na 14 dana

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2020, 12:58

Leskovac uveo vanrednu situaciju na 14 dana

Zbog toga što preporuke donete pre 7 dana nisu poštovane, a zbog pogoršanja epidemiološke situacije u gradu, Štab za vanredne situacije proglasio je vanrednu situaciju u Leskovcu koja će biti na snazi od 13. do 27. jula. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potvrdio da je jedan od njegovih sinova zaražen, kao i član njegovog kabineta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Još jedna opština u Srbiji proglasila vanrednu situaciju

Izvor: B92, 13.Jul.2020

Leskovac -- I u Leskovcu je uvedena vanredna situacija koja je na snazi od danas i trajaće do 27. jula...Štab za vanredne situacije doneo je tu odluku jer preporuke donete pre sedam dana za sprečavanje širenja virusa korona nisu poštovane...Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.