Leskovac: Uređenje javnih površina kod Svetoilijskog groblja

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 16:56

Leskovac: Uređenje javnih površina kod Svetoilijskog groblja

Odeljenje za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Leskovca, u saradnji sa JКP „Кomunalac“, Odeljenjem komunalne policije i kompanijom PWW, sprovode akciju čišćenja kod Svetoilijskog groblja.

Akcija je obuhvatala čišćenje prilaznih staza, površina oko kapele i crkve i ostale javne površine, prenosi medijacentar016.com.

Direktor JКP "Кomunalac" Vladimir Sinadinović podsetio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se krenulo sa čišćenjem divljih deponija još od 2013. godine na inicijativu gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića, i istakao da će se danas i sutra uređivati javna površina kod Svetoilijskog groblja, povodom predstojećih Zadušnica.

Šef Odeljenja za zaštitu životne sredine Slađan Đikić govorio je o dezinsekciji, da je zamagljivanje komaraca završeno u sredu, kao i da je u toku postupak javne nabavke za dezinsekciju za 2021/2022. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.