Leskovac: U stanu osumnjičenog pronađeni amfetamin i marihuana

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Feb.2023, 23:39

Leskovac: U stanu osumnjičenog pronađeni amfetamin i marihuana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A. S. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana koji osumnjičeni koristi, policija je pronašla tri paketića sa oko 50 grama marihuane, više paketića sa 45 grama amfetamina, kao i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvadesetogodišnjak imao marihuanu i amfetamin

Izvor: JUGpress.com, 03.Feb.2023, 00:00

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su A. S. (2003) iz..ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena..proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prilikom pretresa stana koji osumnjičeni koristi, policija je pronašla...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.