Leskovac: Nove količine Fajzer i Sinofarm vakcine stižu sutra

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 13:49

Leskovac: Nove količine Fajzer i Sinofarm vakcine stižu sutra

Novi kontigent Fajzerove i Sinofarmove vakcine za teritoriju grada Leskovca, ali i za druge opštine Jablaničkog okruga, stižu sutra, rekao je za STAV epidemiolog, doktor Časlav Nedeljković.

"Još uvek nam nije potvrđeno o kom broju vakcina je reč, ali je sasvim sigurno da će biti dovoljno za sve koji su se prijavili za primanje prve doze. Od količine koja nam stigne će zavisiti i da li će građani moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vakcinišu iako se nisu prijavili", kaže Nedeljković.

On ističe da se trenutno na svim punktovima, preko glavnog u Hali "Partizan" do seoskih ambulanti vrši revakcinacija Sputnjikom V i Sinofarmom vakcinanom i da za tu namenu ima dovoljnih količina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Leskovac sutra stižu nove zalihe Fajzer vakcine, za ostale može i bez prijave

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021

"Još uvek ne znamo koliko ćemo tačno vakcina dobiti sutra, to ne zavisi od nas ali bi trebalo da bude dovoljno Fajzer vakcina za sve koji su se prijavili da se vakcinišu njome", rekao je epidemiolog Časlav Nedeljković za Južne vesti i dodao je do sada u Leskovcu obe doze vakcine primilo preko...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.