Lekovčani dobijaju 2.000 novih kanti za smeće

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekovčani dobijaju 2.000 novih kanti za smeće

LESKOVAC – Kompanija Por Werner i Weber nabavila je iz svojih sredstava 2.000 novih kanti koje će biti podeljene Leskovčanima, a u gradu će biti postavljena i 84 nova kontejnera.

Građani kojima su oštećene kante, za zamenu bi trebalo da se jave u upravnoj zgradi PWW-a.

U planu je da se do kraja godine nabavi još 6.000 novih kanti, 300 kontejnera i tri auto-smećare.

„Postavili smo kontejnere i u stotinak sela i zadovoljstvo mi je veliko da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kažem da smo uspeli da razvijemo svest seljana da smeće više ne bacaju u reke i kanale, već da ga odlažu tamo gde im je i mesto i to na bezbedan način“, kazao je direktor leskovačkog ogranka ove kompanije Srđan Nisić.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je prilikom posete kompaniji saopštio da se sa PWW-om ubrzano radi na dovođenju vode do azila za pse.

„Azil za pse je u završnoj fazi i očekujemo da ćemo zajedno jako brzo tamo useliti prve životinje“, poručio je Cvetanović.

(Kraj)dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.