Kroz program stručne prakse posao za 22 Leskovčana

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kroz program stručne prakse posao za 22 Leskovčana

Priliku da svoje teorijsko znanje pokaže u praksi u narednih godinu dana imaće 22 visokoškolaca iz Leskovca. Na plaćenu praksu Leskovčani će ići kod 14 poslodavaca.

Sedmu godinu zaredom Grad finansira program stručnog osposobljavanja svršenih studenata, a prema podacima sa gradskog sajta, Lokalnim akcionim planom je za ovu godinu predviđeno 5,8 miliona dinara.

Teoretsko zananje koje su stekli u toku školovanja sada će moći da pokažu i usavrše - piše >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na gradskom sajtu.

Oni koji su potpisali ugovore kažu da su zadovoljni jer su dobili priliku da rade, te će ovladai veštinama potrebnim za dobijanje stalnog posla.

Od 2013. do 2018. godine kroz ovaj program prošlo je preko 1.000 visokoškolaca, a za te namene je ukupno izdvojeno 144,2 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.