Krajem novembra besplatan seminar samoodbrane za Leskovčanke

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajem novembra besplatan seminar samoodbrane za Leskovčanke

Najefikasnije tehnike samoodbrane, vitalne tačke udaraca i najbolja odbrana od napadača, biće prikazani na seminaru u Leskovcu u subotu, 30. novembra od 12 sati. Seminar je besplatan, a organizatori pozivaju devojke i žene da dođu i nauče nešto o samoodbrani.

Seminar organizuje Ninđicu klub Buđinkan iz Leskovca, a održaće se u sali specijalizovanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za treninge borilačkih veština, u teretani Underground, koja se nalazi u Ulici 11. oktobra 1, preko puta Šop-Đokićeve kuće.

Seminar će biti podeljen u 2 celine, a učesnice će moći da nauče o psihologiji napadača, vitalnim tačkama izvođenja udaraca, efikasnim tehnikama samoodbrane, taktičkoj samoodbrani, odbrani na zemlji, ali i da dobiju profesionalne savete - kažu organizatori.

U okviru obuke biće organizovan situacioni trening, kažu u ovom leskovačkom klubu, pa je potrebno poneti rekvizite pomoću kojih će se simulirati napad i odbrana - torbu ili torbicu, hemijsku olovku i knjigu.

Osim rekvizita, važno je i da patike u kojima će se trenirati budu čiste - kažu u klubu.

Praktični deo seminara vodi prvak države u kudou i predsednik kluba Buđinkan Vladimir Stevanović.

Više informacija može se dobiti na broj telefona 064/38 24 770.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.