Izvor: JUGpress.com, 17.Avg.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši “Zdravlja” počeli pripreme za novu sezonu

LESKOVAC

Novi trener Košarkaškog kluba „Zdravlje“ Lazar Spasić prozivkom, radnim sastankom i prvim treningom označio je da je odmor u ovom klubu završen.

Počele su pripreme za novu drugoligašku sezonu u kojoj navijači očekuju pohod na sam vrh tabele.

Predsednik KK „Zdravlje“ Igor Stojanović kaže da igrači i stručni štab imaju podršku i klub i grada.

„Ono što se traži od njih je da daju maksimum i to će dati rezultate. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Pripremni deo će trajati do 5. oktobra. Možda ćemo angažovati još jednog igrača, ukoliko procenimo da nam je potreban. Očekujem da svako radi svoj posao, igrači, stručni štab, uprava, ali da i marketinški radimo više nego ranijih godina. Očekujemo publiku, podršku navijača, ali od igrača i pre svega njihove ozbiljnosti, odnosa i ponašanja zavisi slika o našem klubi kao ozbiljnom i dobro organizovanom klubu.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.