KRKOBABIĆ U POSETI JABLANIČKOM OKRUGU! Raspisan novi Konkurs za bespovratna sredstva zadrugama: Mlada žena na čelu zadruge (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 17.Jul.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRKOBABIĆ U POSETI JABLANIČKOM OKRUGU! Raspisan novi Konkurs za bespovratna sredstva zadrugama: Mlada žena na čelu zadruge (FOTO)

Ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća posetio je danas Jablanički upravni okrug, grad Leskovac i obližnje selo Gradašnicu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Raspisan novi konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama

Izvor: Danas, 17.Jul.2019

Ministar zadužen za regionalni razvoj Srbije Milan Krkobabić izjavio je u Leskovcu da je danas raspisan treći konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama u ovoj godini u ukupnom iznosu od oko 600 miliona dinara. Članak Krkobabić: Raspisan novi konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama...

Nastavak na Danas...

Novi konkurs za bespovratna sredstva zadrugama

Izvor: Danas, 17.Jul.2019

Ministar Milan Krkobabić, zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, posetio je juče Jablanički upravni okrug, grad Leskovac i obližnje selo Gradašnicu. Članak Novi konkurs za bespovratna sredstva zadrugama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.