Južnjaci igraju u subotu kao gosti u Drugoj košarkaškoj ligi

Izvor: JužneVesti.com, 01.Nov.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južnjaci igraju u subotu kao gosti u Drugoj košarkaškoj ligi

Sva četiri predstavnika juga Srbije u Drugoj košarkaškoj ligi igraće svoje mečeve 4. kola u gostima u subotu, 2. novembra. Kolo otvara derbi trećeplasiranog Zemuna i drugog Pirota, a potom slede dueli niškog Fer pleja u Kragujevcu, leskovačkog Zdravlja u Zrenjaninu i niškog Konstantina u Smederevskoj Palanci.

Prvi meč 4. kola igraju Piroćanci koji od 16:45 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igraju u Zemunu protiv trećeplasiranog tima Druge lige. I Pirot i Zemun imaju sve četiri pobede, a ekipa sa juga ima bolju poziciju zbog bolje koš-razlike.

Pirotski košarkaši imaju najbolju odbranu sa samo 265 primljenih poena, ali i najslabiji napad (320) od ekipa sa vrha tabele.

Preostali južnjaci igraju od 19 sati, a leskovačko Zdravlje igra sa petoplasiranim Proleterom u Zrenjaninu, a niški Fer plej protiv lidera Radničkog u Kragujevcu.

I Leskovčani i Nišlije imaju po trijumf i tri poraza, a u ovom kolu ih ne čekaju laki zadaci.

Poslednjeplasirani Konstantin iz Niša bi za prvu pobedu u sezoni morao da slavi protiv ekipe sa po dve pobede i poraza Mladosti u Smederevskoj Palanci.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.