Još 31 novooboleli od kovida u Nišu, u Leskovcu 21, a u Vranju 10

Izvor: JužneVesti.com, 01.Maj.2021, 14:49

Još 31 novooboleli od kovida u Nišu, u Leskovcu 21, a u Vranju 10

Od juče je u Nišu na virus korona još 31pozitivan , u Leskovcu 21, a u Vranju 10 ljudi, pokazuju podaci zdravstvenih ustanova iz tih gradova.

U Nišu se na testiranje javilo 215 pacijenata, a na pregled ukupno 620 ljudi, od kojih su 138 njih prvi put došli sa simptomima koji mogu da ukazuju na kovid infekciju, kažu u Domu zdravlja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Lekari Službe za radiološku dijagnostiku primili su 54 pacijenata kojima je urađena radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 251 laboratorijsku analizu - dodaju u DZ.

Za poslednja 24 sata na teritoriji celog Jablaničkog okruga od 274 uzorka 37 je pokazalo pozitivan nalaz na virus, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu.

21 lice sa teritorije grada Leskovca, 5 lica sa teritorije opštine Vlasotince, 5 lica sa teritorije opštine Bojnik, 4 lica sa teritorije opštine Lebane, 1 lice sa teritorije opštine Medveđa, i 1 lice sa teritorije opštine Crna Trava. Struktura: 13 zaposlena lica, 5 nezaposlena lica, 15 penzionera, 1 učenik, 2 deteta i 1 poljoprivrednik - navode iz Zavoda.

Iz Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju saopštavaju da je od 168 testiranih iz Pčinjskog okruga pozitivno na kovid bilo njih 37, od čega 10 ljudi iz Vranja, 9 iz Bujanovca, 7 iz Vladičinog Hana, 6 iz Surdulice, 4 iz Preševa i 1 iz Bosilegrada.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.