JUGMEDIA i dalje lider među portalima na jugu Srbije

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2018, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUGMEDIA i dalje lider među portalima na jugu Srbije

Prvi na listi najčitanijih portala koji prate dešavanja u pet regiona na jugoistoku Srbije su Južne vesti, a iza njih je naš portal Jugmedia, koja je apsolutni lider u Jablaničkom okrugu i čitaniji portal i od svih lokalnih portala u Pčinjskom, Topličkom, Nišavskom i Pirotskom okrugu.

U nastavku možete proveriti naše navode, odnosno, merenja „Aleksa.com“, za sada jednog od dva sajta u Srbiji koja mere čitanost internet medija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovački i portali iz Vlasotinca kojih nema na listi, a dobijaju redovno sredstva građana za sufinansiranje medijskih projekta, ne prepoznaje populalarni Aleksa, što znači da je broj poseta njihovih sajtova zanemarljiv na nedeljnom nivou.

Takođe, nepreoznatljive su i razne agencije i medijske radnje koje imaju svoje portale, a efekti njihovih emisija koje emituju na televizijama za sada su nemerljivi, dnosno, jesu ukoliko se angažuje i plati stručna agencija. Zanimljivo je da su i YouTube stranice takvih agencija i radnji, na kojima se postavljuju emisije, veoma malo posećene.

JUGOISTOK SRBIJE

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.