Izvor: JUGpress.com, 17.Maj.2021, 18:03

JKP „Vodovod“ za tri polovna sitroena platio 2,15 miliona dinara

LESKOVAC

Jkp „Vodovod“ je obnovilo svoj vozni park, jer su nabaljena tri teretna automobila. U pitanju su polovna vozila marke Citroen C3 Pikaso, sa dva sedišta i tovarnim prostorom, za šta je izdvojeno je skoro 2,15 miliona dinara.

Na ovaj način biće odezbeđen nesmetan rad Službe izgradnje, distribucije i održavanje mreže, Službe servisiranja vodomera u mreži i Službe kanalizacije. Na konferenciji za medije ovim povodom zamenica gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca Ana Janković Stojanović je podsetila da je „Vodovod“ sebi postavilo jasan cilj – da potrošačima pruži visoko kvalitetne komunalne usluge bržim rešavanjem problema na terenu.

„Jedan od uslova za efikasno otklanjanje kvarova u samom gradu ali i u razuđenim naseljima na teritoriji grada je unapređenje i obnova postojećeg voznog parka. Do kraja godine se planira nabavka još dva vozila sličnih karakteristika.“

Direktor JKP „Vodovod“ Staniša Ristić je rekao da je ova nabaka bila nužna, s obzirom da je u popravku postojećih vozila poslednjih godina uloženo preko 900.000 dinara. Dva sutomobila su 2015. i jedno 2017. godište, a nabavljena su na postupku javne nabavke.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Leskovački Vodovod platio tri polovna automobila preko 2 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2021, 10:37

Preko postupka javnih nabavki JKP Vodovod u Leskovcu kupilo je tri vozila "citroena C3" i za to platilo 2,15 miliona dinara. Do kraja godine planiraju da kupe još najmanje dva ovakva vozila, rekao je direktor Vodovoda Staniša Ristić i dodao da će to doprineti jačanju voznog parka, ali i bržoj zameni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.