JEZIVO! ISPLIVALI DETALJI UŽASA KOD LESKOVCA: Muškarac zaliven betonom radio u Rusiji - od 2019. niko ga nije NI VIDEO NI ČUO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 09:35

JEZIVO! ISPLIVALI DETALJI UŽASA KOD LESKOVCA: Muškarac zaliven betonom radio u Rusiji - od 2019. niko ga nije NI VIDEO NI ČUO

U podrumu kuće u kojoj je juče pronađeno njeno telo, po dojavi policije pronađen je i leš zaliven u beton.

Telo muškarca iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je on navodno i ispričao policiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga odtada niko nije video niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.