Izvor: JUGpress.com, 07.Okt.2022, 23:20

Izmena saobraćaja na putu Šišince-Donja Jajina

LESKOVAC

Grad Leskovac kao Naručilac radova na izvođenju radova na rehabilitaciji kolovoza opštinskog puta OP-46 Šišince-Donja Jajina, obaveštava sve učesnike u saobraćaju o privremenoj izmeni režima saobraćaja.

U vezi sa napred navedenim biće izvršena obustava saobraćaja za vreme izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza opštinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << puta OP-46 Šišince-Donja Jajina. Privremena izmena režima saobraćaja biće realizovana u delu između sela Šišince i sela Donja Jajina.

Privremena izmena režima tj. obustava saobraćaja počeće od 11.10.2022. godine.

Obaveštavaju se svi učesnici u saobraćaju na pomenutoj deonici da se rukovode privremenom saobraćajnom signalizacijom za period izvođenja radova.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.