Izložba slika Zorana Krulja u Leskovačkom kulturnom centru

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba slika Zorana Krulja u Leskovačkom kulturnom centru

Dela leskovačkog slikara Zorana Krulja publika će moći da vidi na izložbi u utorak, 10. decembra od 19 sati u Leskovačkom kulturnom centru.

Trostruki dobitnik nagrade Oktobarskog salona u Leskovcu izložiće svoja dela pred domaćom publikom, kažu organizatori, povodom 30 godina stvaralaštva.

Osim kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu, Krulj je izlagao i samostalno, a učestvovao je i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na mnogobrojnim likovnim kolonijama - kažu organizatori.

Šest puta je nagrađivan na Međunarodnoj izložbi Ex tempore u Piranu u Sloveniji, a dobitnik je i nagrade na Jesenjoj izložbi Udruženja likovnih umetnikia Srbije.

Član je ULUS-a i ULUPUDS-a.

Ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.