Izvor: JUGpress.com, 23.Apr.2021, 21:48

Izložba fotografija “Najbolje od nas”

LESKOVAC

Fotografska sekcija Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije prvi put se predstavila u Leskovcu svojom tradicionalnom godišnjom izložbom „Najbolje od nas“. U galeriji Leskovačkog kulturnog centra više od 50 renomiranih autora izložilo je preko 100 radova. Mario Leone Bralić, predsednik fotografske sekcije ULUPUDS-a, otvarajući izložbu naglasio je da u Leskovcu postoji fenomenalno organizovana sekcija fotografa amatera i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << imaju to zadovoljstvo da rade kad, koliko i ono što hoće.

„Mi profesionalci smo u prethodnih godinu dana imali obavezu da pratimo neka dešavanja oko pandemije koja nam baš i nisu mila. Kada smo se dogovarali oko izložbe želeli smo da sebi i ljudima koji vole fotografiju i ovu godišnju izložbu, jednoglasno smo došli do toga da jednostavno ne smemo da objavimo fotografije koje trenutno profesionalni svakodnevno radimo vezano za pandemiju i sve te neke tužne stvari. Rešili smo da radimo sve drugo. Zato ovde možete da vidite neku našu nadrealnost, pokret optimizma, to je opus radova profesionalaca koji su ovo radili za svoju dušu, a ne po narudžbini. Nadam se da je ovo samo početak naše saradnje i da nam tek predstoje još bolje i lepše izložbe.“

Leskovačka publika će izložbu moći da pogleda do 12. maja.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.