Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 20:14

Izložba “Momenti iz karantina”

LESKOVAC

U holu i na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra postavljena je izložba „Momenti iz karantina“. Radi se o fotografijama nastalim tokom trajanja vanrednog stanja u kojima su građani pokušali prikažu trenutke izolacije. izloženo je 112 od pristiglih 732 fotografija koje je poslalo 159 autora iz zemlje i regiona. Selektor izložbe je Radisav Filipović, majstor fotografije FSS i član ULUPUDS-a. Prvu nagradu osvojila je Ana Bartićević (Beograd), drugu Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Jordanski (Loznica), a treću Nikola Marković (Travnik).

Sanja Conić, direktorka Leskovačkog kulturnog centra istakla je da način otvaranja izložbe, na platou ispred ustanove i uz muziku, pokušaj da se kažu da je dosta izolacije.

„Nadamo se da su teška vremena iza nas i da ponovo otvaramo vrata kulturi. U narednom periodu Leskovčanima ćemo ponuditi interesantne sadržaje na kakve su navikli kada je LKC u pitanju. Ponovo je mladost pokazala da je inspirativna, da mi treba da pratimo mlade ljude, pune energije i ideja. Ovoga puta, zahvaljujući dvojici momaka iz foto kluba Leskovac, Aleksandru Stamenkoviću i Lazaru Tomiću, došli smo na ideju da napravimo ovu divnu izložbu.“

Andrea Tošić, pomoćnik gradonačelnika, otvorila je izložbu pohvalivši događaj kao dobro osmišljen i još bolje organizovan.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.