Izvor: Njuz.net, 05.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja novih stadiona mogla bi da spreči odlazak mladih huligana u Nemačku

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 5. septembar 2019, (Njuz) – Srbija planira da narednih godina izgradi šest novih fudbalskih stadiona, kao i da renovira nekoliko postojećih, i taj potez bi mogao da spreči dalji odlazak mladih huligana u Nemačku, saznaje Njuz iz Vlade Srbije.
I sa samo sto dinara mesečno nam pomažeš da postanemo mnogo bolji. Klikni ovde i podrži Njuz.
Kako kaže naš sagovornik iz vlade, koji je tražio da ostane anoniman, izgradnja stadiona u Loznici, Kraljevu, Leskovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Subotici, Zaječaru i Vranju, mogla bi da konačno spreči dalji odliv bicepsa.
– Godinama već slušamo priče kako država ne ulaže dovoljno u sport i da nam naši najbolji huligani odlaze u Nemačku, Norvešku, Maltu i još neke druge države gde su bolji uslovi. Odluka da izgradimo tolike nove stadione je jasna poruka svima njima da država ne želi da digne ruke od njih i da će i u svojoj zemlji moći da žive od svog rada – izjavio je naš sagornik. On napominje da će ovo uticati i na naše huligane koji su već godinama u inostranstvu.
– Jedan od ciljeva je da sprečimo dalji odlazak mladih stručnjaka u mnogim oblastima huliganstva, ali na duže staze računamo i na povratak naših sunarodnika, koji su morali proteklih godinama da odu u neke druge zemlje, jer su u Srbiji jedva krpili kraj sa krajem baveći se obezbeđenjem, reketiranjem ili dilovanjem – kaže naš sagovornik.
On ističe da je šest stadiona tek početak i da je krajnji cilj vlade da do 2030. godine imamo fudbalski stadion po glavi stanovnika.
Marko Dražić

The post Izgradnja novih stadiona mogla bi da spreči odlazak mladih huligana u Nemačku appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vranje,   Subotica

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.