Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz budžeta grada za montažni toalet 4,8 miliona

LESKOVAC

Članovi Gradskog veća odlučili su danas da jedna od novih investicija bude nabavka i montaža tipskog javnog toaleta sa priključkom na infrastrukturu.

Ova ,,investicija,, će gradjane Leskovca koštati 4,8 miliona dinara i biće plaćena iz budžeta grada.

Leskovac inače zvanično ima dva javna toaleta za čije održavanje je izdvojen i novac u gradskom budžetu za ovu godinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Jedan od njih, onaj u sklopu objekta Safari u centralnom gradskom parku je stalno zaključan pa gradjani ne mogu da ga koriste a drugi se nalazi u centru grada, na lokaciji ,,Rupa,, i može da se koristi samo od 7 do 15 sati.

Zato se razne druge lokacije u gradu, ispod mostova, kej, skriveni ulazi i haustori i slično, koriste kao javni toaleti, što se naročito oseća u vreme Roštiljijade.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Rebalans budžeta, 4,8 miliona za tipski javni toalet, po 6.000 za udžbenike prvacima

Izvor: JUGpress.com, 02.Sep.2019

LESKOVAC..Članovi Gradskog veća Grada Leskovca na 110. sednici su najpre na dnevnom redu, među 18. tačaka imali predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Leskovca za 2019. godinu...Obrazlažući ovaj predlog šef Odeljenja za finansije Marija Milosavljević je rekla da se radi o potrebi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.