Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2022, 09:03

Iz budžeta grada isplaćen novac za javne radove i porodilje

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca isplaćena su 3 miliona i 700 hiljada dinara za obavljanje javnih radova.

U sklopu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje lokalna samouprava sprovodi mere kao što su stručna praksa, samozapošljavanje, javni radovi, navode iz kabineta gradonačelnika.

Zato je pre par dana 3,7 miliona dinara iz budžeta uplaćeno Nacionalnoj službi za zapošljavanje kako bi bili pripremljeni ugovori za lica i poslodavce kod kojih će >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se obavljati javni radovi.

PORODILJE

Iz budžeta grada Leskovca je takođe pre par dana na račune 94 porodilje isplaćeno milion i 200 hiljada dinara na ime jednokratne pomoći.

Grad Leskovac jednokratnu pomoć porodiljama, 10 hiljada zaposlenim i 20 hiljada nezaposlenim, isplaćuje u okviru mera pomoći podrške porodicama sa decom koja pored toga obuhvata uručenje auto-sedišta za svu novorođenčad u Leskovcu, vaučere za prvih 10 beba rođenih u godini, novčanu naknadu za nabavku udžbenika za učenike prvog razreda i za sve učenike čiji su roditelji korisnici socijane pomoći, navodi se u objavi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.