Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2020, 19:47

I u naselju Podrum najavljuju da neće da izadju na izbore

LESKOVAC

Stanovnici ulice Pećska u leskovačkom naselju Podrum pisali su danas JUGpressu da neče da izadju na predstoječe izbore 21. juna.

Navode da je razlog isti kao u selu Kukulovcu, “obmanjivanje gradjana od strane lokalne vlasti da će ova ulica biti urbanistički rešena duži niz godina”.

“Od svega ostala su samo pusta obećanja i nezadovoljstvo meštana ove ulice koja je slepa, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << blatnjava…jedino što žele je da izađu iz svog dvorišta na ulicu a ne u blatu, iako plaćaju porez kao da je sve urbanistički rešeno”, navodi se u dopisu JUGpressu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.