Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2021, 11:07

Gradsko veće odlučilo: 1,8 miliona dinara za premijeru filma “Toma”

LESKOVAC

Gradski većnici su se na svojoj 35. sednici saglasili sa predlogom rešenja da se iz budžeta Grada Leskovca proslede sredstva na ime troškova organizacije premijere filma „Toma“.

Odobreno je 600.000 dinara za kupovinu knjige „Toma Zdravković – 68 neispričanih priča“.

Svaki gledalac na premijeri filma dobiće knjigu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na poklon, dok je dodatnih 1,2 miliona odobreno za troškove organizacije same premijere.

Osnovna škola „Svetozar Marković“ dobila je saglasnost da sa ovlašćenim prevoznikom zaključi poseban ugovor o prevozu 26 učenika koji imaju prebivalište u Gornjoj Jajini i Palikuću, a koji će nastavu u školskoj 2021./2022. nastavu pohađati u ovoj školi.

Takvu saglasnost dobila je i Osnovna škola „Vuk Karadžić“ za prevoz 11 učenika koji pohađaju sedmi i osmi razred po posebnom programu za nadarene učenike za matematiku.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Za projekciju filma ”Toma” Leskovčani plaćaju 1,8 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2021

Kao što je ranije i najavljeno, u četvrtak, 30. septembra u dvorištu leskovačke Gimnazije biće održana projekcija filma "Toma", za šta će iz budžeta Grada biti izdvojeno 1,8 miliona dinara, odlučilo je Gradsko veće. Dok gradonačelnik Leskovca najavljuje dolazak cele glumačke ekipe, reditelja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.