Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leskovca sa džipijade otišao na Kongres kardiologa na Zlatibor

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa džipijade po Sloveniji i Italiji produžio na Kongres kardiologa koji se održava na Zlatiboru.

Ovo je objavljeno na zvaničnom gradskom sajtu.

“Na 22. kongresu Udruženja kardiologa Srbije sa međunarodnim učešćem koji se održava od 17. do 22. oktobra na Zlatiboru Opšta bolnica Leskovac imala je prezentaciju pet radova čiji su autori: dr sci. med. Goran Cvetanović, prim. mr sci. med. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Suzana Milutinović, mr sci. med. Aleksandar Stanković, kardiolog, mr sci. med. Gabrijela Stojković i mr sci. med. Nebojša Dimitrijević subspecijalista.

Na pomenutom kongresu dr Gabrijeli Stojković uručeno je je priznanje Udruženja kardiologa Srbije za doprinos razvoju interventne kardiologije i za izvanredne postignute rezultate u ovoj oblasti”, navodi se iu objavi na zvaničnom gradskom sajtu.

U objavi nije objašnjeno od kakvog je značaja za gradjane Leskovca to što ej Cvetanović bio na ovom kongresu.

Inače se na sajtu grada ne objavljuju informacije o učešću odstalih leskovačkih lekara na kongresima.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.