Gradonačelnik Leskovca kao faraon na karnevalu u Strumici

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Leskovca kao faraon na karnevalu u Strumici

Na ovogodišnjem Strumičkom karnevalu, pored trupa iz Makedonije, Bugarske i Srbije, koje su se takmičile za najbolji kostim, odnosno masku, bila je i srpska delagacija predvođena gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem - takođe maskirani. Predstavnici Federacije evropskih karnevalskih gradova Srbije, čiji je predsednik Cvetanović, bili su obučeni u staroegipatske odore.

Fotografija na kojoj je Cvetanović u ulozi faraona “odjeknula” je društvenim mrežama. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kako nam objašnjavaju u njegovom kabinetu, ceo tim bio je obučen na istu temu, a Cvetanović je tamo bio u funkciji predsednika Federacije evropskih karnevalskih gradova Srbije.

Cela delegacija Srbije, svi su bili u tim maskama. Svake godine Federacija posećuje Strumicu, a deo karnevala je i maskiranje - kažu u kabinetu.

Inače, Strumički karneval ove godine održava se od 6. do 13. marta, a velika povorka, kojoj su prisustvovali i delegati iz Srbije, održana je u subotu, 9. marta.

Podsetimo, Federaciju čini više od 600 članica iz čitave Evrope, a “srpskim ogrankom” od kraja novembra 2018. godine rukovodi Cvetanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.