Eksplozija i UBISTVO u Leskovcu! Izrešetan kontroverzni biznismen! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija i UBISTVO u Leskovcu! Izrešetan kontroverzni biznismen! (VIDEO)

Policija je izašla na mesto zločina

Leskovac je večeras oko 21.30 sati potresla najpre rafalna pucnjava u Ulici Topličkog ustanka, a nekoliko minuta kasnije i eksplozija automobila na parkingu iza Tehnološkog fakulteta. U pucnjavi je, kako tvrde pouzdani, ali nezvanični izvori, ubijen kontroverzni leskovački biznismen A. M. (32).

On je izrešetan u Ulici Topličkog ustanka ispred svog stana, odnosno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stambene zgrade čiji je investitor bio. Policija je blokirala taj deo ulice i ne dozvoljava pristup, a požar na automobilu ugasile su dve vatrogasne ekipe.

Nezvanično je rečeno da su ubistvo i eksplozija automobila povezani. Policija se još nije oglasila zvaničnim saopštenjem.

A. M. je od ranije poznat policiji po tučama i važio je za "žestokog momka" u Leskovcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.