Dvadeset dvogodisnji mladić dovezen mrtav u bolnicu

Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadeset dvogodisnji mladić dovezen mrtav u bolnicu

LESKOVAC

Direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević rekao je za JUGpress da je prošle noći mrtav mladić dovežen u Urgentni centar i da ima ubodnu ranu.

Dimitrijević je rekao da policija istražuje slučaj.

Jutros je ulica  u centru grada , koj vodi  od Doma sindikata do gradske crkve bila blokirana a na ulici su bili prevrnuti kontejneri.

S.S. , rodjen 1996. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je u leskovački Urgentni centar doveden jutros oko deset do dva.

Lekari su bezuspješno pokušali reanimaciju a, kako saznaje JUGpress, sem ubodne rane u donjem delu stomaka, na kojoj je, kažu naši izvori već bila sasirena krv, mladić je imao još samo ogrebotine po rukama.

Naši izvori u policiji kažu da se sumnja da je on sam pao na staklo i iskrvario od zadobije rane ali da se još oroverava.

S druge strane, lekari kažu da uzrok smrti može da bude utvrde samo posle obdukcije.

Naši izvori navode da su sa nastradali mladice bila dvojica momaka koji su poznati policiji kao narkomani i da su oni pre toga bili u bilijar klubu na spratu u Domu sindikata.

Prema našim izvorima četvorica mladića su u pijanom stanju lomili stakla na izlozima i vratima u toj ulici i prevrtali kontejnere.

Isti izvori navode da je nastradali mladić pao i rasekao se na polomljenih staklo.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo mladić u Leskovcu povređen polomljenim staklom

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2018

Leskovčanin S.S. (22) teško povređen sinoć polomljenim staklom, zbog čega je iskrvario i preminuo u kolima hitne pomoći, rekao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević...On je za agenciju Beta rekao danas da su lekari dali sve od sebe da ga spasu, ali da je mladić preminuo na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.