Dubočica igra sa Obilićem i nada se novoj pobedi u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica igra sa Obilićem i nada se novoj pobedi u Beogradu

Nakon pobede nad Partizanom i Crvenom zvezdom, rukometaši leskovačke Dubočice nadaju se da će u 6. kolu ARKUS lige u Beogradu savladati i ekipu Obilića. Meč se igra u subotu, 19. oktobra.

Najprijatnije iznenađenje ARKUS lige Dubočica, koja je na deobi prve pozicije sa 4 trijumfa i samo jednim porazom, želi da nastavi pobednički niz protiv osmoplasiranog Obilića.

Iako u timu imaju nekoliko povreda, kaže sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << direktor leskovačkog kluba Saša Miljković, to ih neće sprečiti da daju sve od sebe i upišu još jednu pobedu u Superligi.

Ima neznatnih povreda, ali to nas neće zaustaviti. Obilić je dobra ekipa, biće to težak meč, ali nadamo se ćemo se, sada već tradicionalno, iz Beograda vratiti sa poenima - kaže Miljković.

Dubočica je zbog gol-razlike na trećoj poziciji, iako ima 8 bodova koliko i prvi Dinamo i drugi Novi Pazar. Obilić je dosada upisao dve pobede, a tri puta bio poražen i to jednom na svom terenu.

Utakmica se od 18:30 igra u Sportskom centru “Banjica”, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.