Dubočica dočekuje lidera i želi da preuzme vodeću poziciju

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica dočekuje lidera i želi da preuzme vodeću poziciju

Priliku da se popnu na vrh tabele rukometaši leskovačke Dubočice imaće u 7. kolu ARKUS lige kada dočekuju trenutno vodeći pančevački Dinamo. Utakmica se igra u sredu, 30. oktobra.

Najprijatnije iznenađenje ARKUS lige Dubočica, trenutno drugoplasirana ekipa, neće imati lak zadatak jer u goste stiže pančevački Dinamo, ekipa koja je pre dve sezone igrala regionalnu SEHA ligu i koja je trenutno na prvom mestu na tabeli.

Leskovčani, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji imaju najbolju odbranu sa samo 140 primljenih golova, derbi dočekuju sa problemima pošto trener Saša Pejčić neće moći da računa na najboljeg strelca Andriju Atanaskovića i Uroša Simića.

Ipak, direktor leskovačkog kluba Saša Miljković najavljuje da će njegovi igrači pokušati da uzmu bodove, iako su svesni da neće biti lako.

Na narednoj utakmici smo bez Atanaskovića i Simića koji su se povredili, ali idemo jako na Dinamo. Daćemo sve od sebe i nećemo se predati iako je Dinamo favorit u ovoj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo njihove slabosti i dođemo do novih bodova - kaže Miljković.

Leskovčani pozivaju navijače da dođu i pruže im podršku u narednom meču.

Dubočica i Dinamo imaju isti broj bodova i isti skor - po 5 pobeda i po poraz. Leskovčani su na drugoj poziciji zbog lošije gol-razlike.

Utakmica se igra od 18 sati u Sportsko-rekreativnom centru “Dubočica”, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.