Dubočica: Na pobedu protiv Spartaka

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubočica: Na pobedu protiv Spartaka

Nakon poraza u gostima od drugoplasiranog Novog Pazara i pada na tabeli, rukomataši leskovačke Dubočice u 11. kolu ARKUS lige ugostiće subotički Spartak. Meč se igra u petak, 22. novembra, a Leskovčani se nadaju poboljšanju skora i novoj pobedi koja bi im donela treću poziciju.

Iako od prethodne utakmice i derbija sa Novim Pazarom nekoliko igrača ima manje povrede, trener Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Pejčić kaže da očekuje da se do petka oporave, te da može računati na sve. Trener Pejčić može da računa na sve igrače, foto: B. S.

Spartak ima dosta mlađih igrača i iskusnog trenera, biće to veoma zanimljiv, dinamičan meč. Među igračima ima dosta mikro povreda i trauma, ali to nas neće sprečiti da dođemo do pobede - kaže Pejčić.

Leskovčani imaju treću najbolju odbranu u ligi, dok je Spartak četvrti, ali ima i drugi najslabiji napad.

Geografski gledano, ovo su dve najudaljenije ekipe u ARKUS ligi - ekipa Spartaka dosad ima 5 poraza, 4 pobede i jedan remi i nalazi se na 8. mestu na tabeli.

Duplo bolji skor ima Dubočica koja do sada ima 6 pobeda i 4 poraza.

Utakmica se igra u Sportsko-rekreativnom centru “Dubočica” od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dubočica dočekuje Spartak

Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2019, 00:18

LESKOVAC..U petak 22. novembra rukometaši „Dubočice 54“ u 11. kolu Superlige dočekaće ekipu Spartaka iz Subotice...Utakmica se igra u SRC „Dubočica“ od 19 časova. Domaćin ulazi u ovaj duel kao favorit i očekuju nove bodove čime bi uspešno završili prvi deo sezone...„Ekipa „Spartaka“...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.