Druga košarkaška liga: Derbi juga u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga košarkaška liga: Derbi juga u Nišu

Leskovački predstavnik Zdravlje duelom u Vrbasu, u petak, 5. oktobra, otvoriće drugo kolo Druge košarkaške lige. Dan kasnije na svojim terenima igraće Pirot, koji dočekuje Planu u hali "Kej" i niški Konstantin, pošto će u sali Osnovne škole "Duško Radović" igrati protiv aleksinačkog Napretka.

I Zdravlje i Vrbas ostvarili su pobede u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kolu, doduše Leskovčani značajno ubedljivije. Meč ova dva tima zakazan je za 19 sati u hali "Drago Jovović".

Derbi juga igraće se u Nišu, a ako je sudeći po prvom kolu uloga favorita pripada Napretku, s obzirom na to da je Konstantin izgubio, a Aleksinčani slavili u prvom kolu.

Ipak, tokom priprema za novu sezonu ove ekipe su se dva puta srele, svako je pobedio po jednom, samo su Nišlije bile dosta ubedljivije, na turniru "Kup Konstantina". Početak meča zakazan je za subotu, 6. oktobar.

Sat vremena pre južnjačkog derbija otpočeće i duel drugog kola Druge lige u pirotskoj hali "Kej", gde će Pirot pokušati da postane drugi klub sa juga Srbije koji ove sezone pobeđuje Planu. U prošlom kolu to su bili Leskovčani, koji su ubedljivo savladali tim iz Velike Plane. Ubedljiv poraz doživeli su i Piroćanci u uvodnom kolu, jer ih je nadigrala Kolubara iz Lazarevca.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Aleksinac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.