Sedeli su i pili pivo, a onda je pokušao prijatelju da prereže vrat motornom testerom

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedeli su i pili pivo, a onda je pokušao prijatelju da prereže vrat motornom testerom

Četrdesetogodišnji muškarac iz leskovačkog sela Zalužnje samo je srećom ostao živ nakon što ga je motornom testerom napao drug iz susednog sela Priboj.

Kako navode Večernje novosti, dvojica muškaraca su u ponedeljak uveče sedeli ispred prodavnice u Priboju, nakon što su ceo dan proveli u seči šume.

Dok su ispijali piće među njima je navodno došlo do verbalne rasprave, a onda i do obračuna motornom testerom.

Mladić iz Priboja je upalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << testeru i navodno pokušao da prijatelju da prereže vrat. Lanac testere nije dotakao glavnu vratnu arteriju, a brzom intervencijom lekara je povređenom mladiću spašen život. On je smešten na Odeljenje hirurgije leskovačke Opšte bolnice i van je životne opasnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima dvojica muškaraca se druže godinama, pa za sada nije poznato zbog čega su se sukobili do te mere da je jedan od njih poželeo da ubije drugog. Policija je privela napadača i radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Horor u Leskovcu: Sedeli su i pili pivo, a onda je uključio motornu testeru pa pokušao prijatelju da prereže vrat

Izvor: Večernje novosti, 05.Nov.2019

Muškarac iz leskovačkog sela Zalužnje samo je srećom istao živ LESKOVAC – Četrdesetogodišnji muškarac iz leskovačkog sela Zalužnje samo je srećom istao živ nakon što ga je motornom testerom napao drug iz susednog sela Priboj. Dvojica muškaraca su u ponedeljak uveče...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.