Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2022, 09:26

Dojave o bombama u svim osnovnim školama u Leskovcu i Jablaničkom okrugu

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK-MEDVEĐA-CRNA TRAVA

Rano jutros stigle su dojave o navodno postavljenim bombama u svim osnovnim školama na teritoriji grada Leskovca i Jablaničkog okruga, potvrđeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u školama.

Pripadnici policije su , navode naši izvori, odmah počeli da pregledaju škole i u neke od njih su deca počela da s evraćaju jer je utvrđeno da se radi o lažnim dojavama.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dojave o bombama stigle u škole na teritoriji grada Vranje i Pčinjskog okruga

Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2022

VRANJE-BUJANOVAC-PREŠEVO-VLADIČIN HAN-SURDULICA-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE..Dojave o navodno postavljenim bombama stigle su rano jutros u sve osnovne škole na teritoriji grada Vranja i Pčinjskog okruga, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u više škola...O svemu je obaveštena policija...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.