Dobrotvorni koncert leskovačkih rotarijanaca u Pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrotvorni koncert leskovačkih rotarijanaca u Pozorištu

Kako bi pomogli da mladi i talentovani muzičari odu na državna i međunarodna takmičenja, Rotari klub Leskovac organizuje dobrotvorni koncert u sredu, 11. decembra od 19 sati u Narodnom pozorištu.

Osim sufinansiranja mladih talenata, rotarijanci kažu da žele i da obeleže 70 godina rada Muzičke škole “Stanislav Binički”, a osim učenika ove škole, na koncertu će nastupiti i članovi Kreativnog studija “Avangarda”.

Posetioci će moći da uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u muzičkim numerama, prezentacijama i plesnim tačkama, a naša ideja je da sakupimo novac za sufinansiranje odlaska mladih na takmičenja - kažu rotarijanci.

Cena ulaznice je 300 dinara i one se mogu kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.