Dete u centru Leskovca udarila struja dok se igralo oko novogodišnje dekoracije

Izvor: JužneVesti.com, 18.Dec.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete u centru Leskovca udarila struja dok se igralo oko novogodišnje dekoracije

Sa opekotinama na telu, kako kažu u Opštoj bolnici Leskovac, završio je 8-godišnji dečak koji se igrao oko igloa, postavljenog kao deo novogodišnje dekoracije grada. Međutim, zasad nije poznato šta je uzrok nezgode, niti da li ima veze sa samom dekoracijom, jer u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da su neobavešteni, dok u Policijskoj upravi ne žele da pričaju o ovom slučaju.

Mališana udarila struja kod igloa, foto B.ANezgoda se, kažu u Opštoj bolnici, dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sinoć oko 20 sati, dok se dete igralo oko igloa, postavljenog u Centralnom parku.

Dete je primljeno sa opekotinama i lakim neurolškim promenama, on je sada dobro i nalazi se na odeljenju pedijatrije – kažu u bolnici.

Dok u Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da nisu upoznati sa nezgodom, u Policijskoj upravi, nakon brojnih telefonskih poziva i čekanja da se portparol "informiše", usledio je odgovor da ne žele da pričaju o ovom slučaju jer se radi o detetu.

Pozovi se na bolnicu. I da je dete i da je bilo šta, znaš da izbegavam takve stvari da dajem - rekao je portparol leskovačke policije.

Pored toga, u Javnom komunalnom preduzeću Urbanizam i izgradnja, zaduženog, između ostalog i za ukrašavanje grada, rekli su da će u toku dana obavestiti javnost o nemilom događaju, međutim, to nisu učinili.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Leskovac: Dečaka udarila struja novogodišnje rasvete

Izvor: B92, 18.Dec.2017

Leskovac -- Osmogodišnjeg dečaka iz Leskovca udarila je struja dok se fotografisao pored novogodišnje rasvete...On je prebačen u leskovačku bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede na uhu i vratu, kao i opekotina po desnoj ruci i butini desne noge, pišu "Večernje novosti"...Nesreća se dogodila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.