Detalji ubistva biznismena iz Leskovca: Likvidaciju izveo profesionalac, sigurnosne kamere SVE SNIMILE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji ubistva biznismena iz Leskovca: Likvidaciju izveo profesionalac, sigurnosne kamere SVE SNIMILE!

Krvav zločin

Aleksandar M. iz sela Rudare kod Leskovca, koji je ubijen u Leskovcu, bio je umešan u otmicu lokalnog dilera pre više od sedam godina.

Taj sudski postupak je još uvek u toku ali dobri poznavaoci prilika i ljudi iz kriminalog miljea u Leskovcu ne dovode ubistvo u vezu sa ovim slučajem.

- Dobro obavešteni izvori iz različitih struktura smatraju da je u pitanju ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je izveo profesionalac, neko ko je, najverovatnije, došao sa strane - navodi se.

Aleksandar M. je ubijen u svom automobilu.

- Izvori navode da snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje trenutak kada on seda za volan i, ubrzo, automobilu prilazi nepoznati muškarac koji ima kapuljaču na glavi i zaklanja lice od kamera, i u njega, kroz otvoren prozor, ispaljuje petnaest metaka. Ubrzo zatim zapaljen je automobil kojim je, tvrde izvori, ubica sa onima koji su ga čekali došao do zgrade u kojoj Aleksandar M. živi - dodaje se.

Tridesetdvogodišnji ubijeni mladić je pokušavao da se bavi građevinski poslovima, renovirao je i nadogradio nekoliko stanova na jednoj kući u Leskovcu.

- Izvori navode da je novac dobio posle povrede na utakmici, ranije je igrao fudbal, i da mu je u dva navrata jasno stavljeno do znanja da ne pokušava da se meša u tuđe poslove. Takođe, lokalni igrači na toj sceni su ga upozorili i ponizili kada je prošle godine dobio batine u sred bela dana u kafiću Safari i još jednom kasnije. Međutim, sve to, kažu, nije povod za njegovo ubistvo već sumnjaju da je motiv povezan sa poslovima u koje je, kažu, želeo da uđe i zbog kojih je nedavno, po pet-šest dana, boravio na Malti i u Nemačkoj -  pišu lokalni mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.