Deo babica na ispomoć kovid centru u Leskovcu, plaše se prenosa zaraze

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2020, 18:33

Deo babica na ispomoć kovid centru u Leskovcu, plaše se prenosa zaraze

Da je 11 babica sa Odeljenja akušerstva i ginekologije Opšte bolnice u Leskovcu poslato u ispomoć kovid centru i da to utiče na organizaciju odeljenja, kažu za "Južne vesti" zaposlene ove ustanove. Tvrde i da nema dovoljno zaštitne opreme, zbog čega strahuju da se ne zaraze, ali i da virus prenesu na trudnice, porodilje i bebe. Dok premeštaj potvrđuje i direktor Nebojša Dimitrijević uz tvrdnju da zaštitne opreme ima dovoljno, epidemiolog Branislav Tiodorović mišljenja je da babice ne bi trebalo da rade u kovid centru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Smiruje se situacija sa koronom u Aleksincu, ali je i dalje nepovoljna

Izvor: JužneVesti.com, 08.Avg.2020, 14:34

Tokom prošle nedelje u Aleksincu je od 179 testiranih bilo 30 zaraženih koronom, a direktor Opšte bolnice Goran Vidić kaže da je primetan blagi pad broja novoobolelih i onih koji prvi put odlaze u kovid ambulantu. Epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da se situacija u ovoj opštini na jugu smiruje,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.