Dečaci jugom udarili u ogradu u Leskovcu, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci "jugom" udarili u ogradu u Leskovcu, nema povređenih

U Sedmoj ulicu u leskovačkom naselju Rade Žunić danas oko 14 sati, prema svedočenju građana, četvorica dečaka ne starijih od 15 godina, zakucala su se automobilom u ogradu porodične kuće. U policiji su kratko potvrdili da je do nezgode došlo i da je rad u toku. Povređenih nije bilo.

Dečaci su, kažu građani koji žive u ovom delu grada, vozili "jugo", a nakon što su udarili u ogradu, izašli su iz automobila i pobegli sa mesta nezgode.

U policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nisu želeli da govore o detaljima dok se, kako kažu, ne saznaju sve okolnosti slučaja.

Rad je u toku - bili su kratki u policiji.

Nema informacija da li su maloletnici ukrali automobil, niti koliko je šteta pričinjena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.