Dan domaćeg filma u četvrtak u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan domaćeg filma u četvrtak u Leskovcu

Srpski film reditelja Jelene Maksimović i Dušana Grubina Taurunum boy moći će da pogleda publika u Leskovcu u četvrtak, 14. novembra od 17 sati u bioskopskoj sali Leskovačkog kulturnog centra.

Dan domaćeg filma organizuje Filmski centar Srbije, a ideja im je da promovišu domaće dokumentarne filmove koji nisu imali široku bioskopsku distribuciju. Nakon projekcije, posetioci će moći da razgovaraju sa članovima filmske ekipe.

Dokumentarac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prati priču momaka iz Zemuna koji izgledaju opasno, provode vreme na napuštenim mestima, prave žurke i voze motore. Snovi su im jednostavni, ljubavi neuzvraćene, a ovo leto je prekretnica u njihovom odrastanju - navodi se u opisu filma.

Osim u Leskovcu, Dan domaćeg filma biće organizovan u još 20 gradova u Srbiji.

Ulaz na projekciju je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.