DETALJI TRAGEDIJE U LEBANU: Preminula devojčica od dve i po godine - majka prijavila da se nije probudila iz sna

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 11:24

DETALJI TRAGEDIJE U LEBANU: Preminula devojčica od dve i po godine - majka prijavila da se nije probudila iz sna

Policija je odmah obavila uviđaj, a Više javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju tela devojčice

Dvadesetpetogodišnja žena u Lebanu prijavila je smrt dvoipogodišnje ćerke koja se, kako majka tvrdi, nije probudila iz sna.

, prenosi RTS.

Direktor Centra za socijalni rad u Lebanu Dragan Cvetković, izjavio je da je porodica bila pod nadzorom stručne službe. Žena je majka četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece, od kojih je dvoje starije izmešteno u hraniteljske porodice, a sa majkom je, osim preminule devojčice, živeo i osmomesečni dečak.

Otac dece je sezonski radnik van mesta gde žive.

Ekipe Centra za socijalni rad posetile su tu porodicu juče, samo nekoliko sati pre tragičnog događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI TRAGEDIJE U LEBANU! Uhapšen otac - kod devojčice pronađen hematom glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021

Žena je majka četvoro dece od kojih je dvoje starije izmešteno u hraniteljske porodice, a sa majkom je osim preminule devojčice živeo i osmomesečni dečak...Obdukcija tela dvogodišnje devojčice koja je u utorak oko podneva pronađena mrtva u porodičnoj kući na periferiji Lebana još nije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.