Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2020, 12:03

Čitaoci javljaju: Filmska ekipa otišla iz Grdelice, kablovi za struju ostali da leže na zemlji, ulica neosvetljena

LESKOVAC-GRDELICE

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da uje u Radničkoj ulici u Grdelici osvanuo transparent okačen na banderu sa pozivom nadležnim da vrate žice na svoje mesto kao i osvetljenje koje je uklonjeno zbog potrebe snimanja filma “Bilo jednom u Srbiji”.

Kako nam pišu za potrebe snimanja filma kablovi sa bandera su poskidani (strujni, kablovski i telefonski) i postavljeni bez ikakve zaštite da leže na zemlji.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dan danas tako stoje.

Grdeličani su, pišu nam čitaoci, ogorčeni na celu ekipu filma jer su napravili pravi haos u toku snimanja a sve o ostavili posle prekida snimanja.

Naši čitaoci navode da je ulica neosvetljena, kablovi su svuda a prolaz do lokala je vrlo rizičan preko dasaka.

Ostavljen je i ogroman deo scenografije kod mosta gde je fabrička zgrada počela da se urušava.

Čitaoci pišu i da su “gradjani Grdelice sa pravom ogorčeni a na ovaj vid protesta su se odlučili jer ne smeju javno da istupe jer iza svega stoji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je više puta dolazio na snimanje filma “.

Poslali su nam i fotografije.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čitaoci javljaju: Parking na trgu u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 24.Nov.2020, 09:43

LESKOVAC..Čitalac Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je, izgleda, na trgu koji nije završen ni posle godinu dana, napravljen parking...“Izgleda da su najpre na trgu napravili novi parking.  Ako radnici na trgu na posao dolaze sa ovakvim automobilima, sa kakvim li dolaze njihovi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.