Izvor: JUGpress.com, 30.Maj.2020, 17:55

Čišnjenje starog školskog dvorišta u centru Velikog Trnjana

LESKOVAC

Dvorište stare škole u Velikom Trnjanu danas je čišćeno u akciji komunalnih preduzeća.



Posle objavljivanja snimaka i fotografija na sajtu JUGpressa o dvorištu koje je obraslo u rastinje, iako je pre dve godine iz budžeta grada Leskovca plaćeno 1,6 miliona da se sruše zidovi stare škole ali izgleda ne i da se očisti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i od temelja, danas je organizovana ova akcija.

Šef Odenjenja inspekcije Saša Pešić medjutim tvrdi da je nalog dat pre mesec dana , posle izlaska komunalne inspekciej na teren, znači u vreme vanrednog stanja.

Na pitanje JUGpressa zašto nalog nije dat ranije jer je dvorište obraslo u šiblje predstavljalo opasnost i za meštane, Pešić je rekao da “ima puno sela”.

On tvrti i da niej tačno da je ostao neočišćen temelj stare škole već da su meštani “bacali u dvotište kamenje”.

Radi se o velikim komadima kamena koji se stavljaju u temelj.

On je pokazivao i fotografije, kao dokaz, na kojima se, zapravo ne vidi prostor na kome je bila glavna školska zgrada već drugi delovi dvorišta.

Kakogod, školsko dvorište u centru sela je očišćeno a najvljeno je da će u njemu biti “posadjeno drveće i postavljeni mobilijati”.

Ostaje nejanso da li to znači nameru da drveće, koje već postoji u školskom dvorištu, bude posečeno.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.