Četvorostruko ubistvo u centru Leskovca, među žrtvama trudnica i dete; Uhapšen sin ubijenog muškarca

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 16:05

Četvorostruko ubistvo u centru Leskovca, među žrtvama trudnica i dete; Uhapšen sin ubijenog muškarca

U kući u centru Leskovca pronađena su četiri tela. Ubistva su se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14:45.

Među žrtvama su muškarac, njegova ćerka(19), za koju su iz PU Leskovac potvrdili da je bila trudna, njegova vanbračna žena i njeno maloletno dete(12).

Policija je uhapsila mladića (22) koji je sin ubijenog muškarca i, prema navodima medija, lećeni psihijatrijski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolesnik.

Mediji prenose i izjavu policajca koji je mesto zločina opisao kao "jezivo".

Navodno, niko od komšija nije čuo pucnjavu, a ubistva su najverovatnije izvršena sekirom. Komšije kažu da je u pitanju mirna porodica.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, uhapsili su M. I. (2000) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je noćas, u kući, sekirom ubio četiri osobe, članove porodice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pronadjena četiri beživotna tela u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 11.Maj.2020, 14:30

LESKOVAC..U jednoj kući u centru Leskovca, preko puta Starog ureda, pronadjena su četiri beživotna tela, saznaje JUGpress...Policija je zatvorila ulicu a našem novinaru nije dozvoljeno da fotografiše čak ni blokiranu ulicu...Prema nepotvrdjenim izvorima Nove Naše reči , izgleda da su u pitanju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.