Četvoro preminulih od kovida u Nišu i dvoje u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2021, 17:24

Četvoro preminulih od kovida u Nišu i dvoje u Leskovcu

U Kliničkom centru Niš u poslednja 24 sata je četvoro pacijenata preminulo od posledica kovida, navode u ovoj ustanovi, a dvoje Vranjanaca starosti 63 i 84 godine u Opštoj bolnici u Leskovcu. U Srbiji je ukupno 18 građana preminulo od posledica korona virusa, a od 7.549 testiranih je 1.318 pozitivno.

Na lečenju zbog kovida u KC Niš je 218 pacijenata, a 6 njih diše pomoću respiratora.

U leskovačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Opštoj bolnici hospitalizovano je 79 ljudi, dok je u vranjskim kovid bolnicama 116 pacijanata na lečenju.

U Covid bolnici u Kruševcu je 72 pacijenta, a takođe je 6 na respiratorima.

Trenutno je u zdravstvenim ustanovama i privremenim bolnicama u Republici Srbiji ukupno hospitalizovano 4.693 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa, odnosno koji su suspektni na novi korona virus. Na respiratorima je ukupno 178 pacijenata - navode iz Ministarstva zdravlja.

Od početka epidemije je 3.886 zvanično preminulo od posledica koronavirusa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.