Četvorica fudbalera zadužila dres leskovačke Dubočice

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2022, 12:24

Četvorica fudbalera zadužila dres leskovačke Dubočice

Nakon što je Marko Perović preuzeo mesto šefa Stručnog štaba, u GFK Dubočica stigla su i 4 pojačanja, koja bi trebalo da u prolećnom delu Srpske lige Istok poprave učinak Leskovčana iz prvog dela sezone.

Dres tima, koji je u jesenjem delu sezone napravio najveći uspeh u istoriji plasmanom u osminu finala Kupa i duela sa Partizanaom, zadužili su Filip Tolić, Filip Miljković, Strahinja Jovančić i Miljan Ljubenović.

Tolić u Leskovac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stiže iz pirotskog Radničkog, gde je godinama unazad bio kapiten tima i jedan od stubova te ekipe u Prvoj ligi Srbije. Miljković će dres Vlasine zameniti dresom Dubočice, dok će veliko pojačanje u defanzivnoj liniji predstavljati i Jovančić, nekadašnji fudbaler Jagodine.

Ono što će leskovačke ljubitelje fudbala sigurno najviše obradovati je dolazak Miljana Ljubenovića, velikog talenta kojeg su povrede sprečile da napravi značajniju karijeru. On je svoje prve fudbalske korake napravio u leskovačkoj Slogi, gde je kao kapiten u kadetskoj selekciji predvodio taj tim do Kvalitetne lige Srbije. Nakon teške povrede, prethodnih 6 meseci proveo je u Moravcu iz Mrštana, a od početka priprema trenira sa novim saigračima.

Fudbaleri Dubočice nisu se u jesenjem delu sezone proslavili, pošto su u trećem rangu takmičenja uspeli da zabeleže svega 5 trijumfa, pa sa 22 osvojena boda trenutno zauzimaju tek 6. mesto na tabeli i daleko su od povratka u Prvu ligu Srbije, ali su dovođenjem 4 nova fudbalera pokazali da već sada razmišljaju o formiranju tima za narednu sezonu.

Podsetimo, doskorašnjeg trenera Slavišu Božičića na klupi Dubočice zamenio je Marko Perović, koji se posle 30 godina vratio u klub gde je započeo svoju fudbalsku karijeru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.